Welcome ! You have stepped onto my blog . Follow me and leave a tag !!  stalker(s) ♥ || Follow or Dashboard

Followers

Saturday, May 26, 2012

1st SPECIAL GIVEAWAY CONTEST by Qaleshya Umairah


tkn banner if nk join :)

heyyo ! sbnrnye aku was2 ni nk join x . srius ! tkut cte aku ni xmnrik . tp trse cm nk je join ble bce2 kish dowg . ad yg cdey ad yg epy . Giveaway " AWESOME LOVE STORY EVER ! "

cte dye mcm ni , 13/2/2011  aku ad knl ngn sowg ni , kat game IMVU . alahh . pstu 15/2/2011 tu kteowg cple tp juz dlm game je . juz bese2 je la kn . pd 19/3/2011 aku ad g atr mnntu kat klntn . alang2 da pegi sne , kteowg pn rncg nk jmpee kat WCY . aku dgn fmly mse tu . dye ngn kwn dye . tah mcm mne lpas tu aku mkin sygkn dye . kteowg tunang dlm game tuh . rmai jgk la fmly aku dtg . ha ! dlm game tu aku ad fmly aw . momy , dady , atok , nnek , pksdre , mksdre . cukp lgkp ! siap ade kmbr lg . memg kteowg bhgia la mse tu wlupn ad mslh2 kn . tp kteowg ttp bsme . lpas dr tu aku dgn dye mkin rpat . 1/4/2011 aku kwen dlm tu . juz dlm game je aw ! HAHA . kteowg epy wlupn salu gdo . fmly msing real pn da knl . aku siap bork lg dgn mama real dye . aku ni kaki o9 fb dlu aw ! tp sjk cple btl2 dgn dye , aku xbkk da fb . bkk pn kdg2 je . sbb dye xbg . dye jlez ad owg tgur2 aku kat fb . k aku xo9 . sbb mls nk gdo . memg aku kne kong2 la rytu . tp xpela . aku sbr . sbb kdg2 kteowg pn epy jgk . dlm 20/7/2011 tmpt aku bljr ad wt lwtn kat klntn . kmi pn jmpe kli ke2 dkt PSK . aku dgn kwn2  aw . bukn sowg . blik je aku trus o9 IMVU tuh . nk jmpe dye . wlupn dlm game . jmpe kkak n abg aku jgk . hurm mse tu memg aku ni kki o9 . lptop xtutp . 24jam o9 . truk kn ? lw dye xo9 bru aku off . sbb ble dye xo9 , aku xley o9 . dye mrh . aku memg syg dye . dye pn sygkn aku mse tu . bktinya sgop dtg jmpe fmly aku .
sblm pose dye ad dtg umh aku . mse dye nk blik , dye blikn aku tedy bear . smpai sknx aku smpn . buln9 lpas raya uh aku strt bljr kat kolej . tah mcm mne aku sakt . jd xdpt g kolej . ble aku g , sakt aku dtg blik . jd aku pn tpkse la ulg alek . dye pn dtg nk mlwt aku . cadg2 fmly dye pn nk dtg tgk aku . tp abg dye kje hbs lmbt . jd dye sowg je la dpt dtg . kmi ok lg mse tu . memg kmi salu gdo ! srius ! 1ary tu lw xgdo memg xsah . stiap kli jmpe mst aku rkamkn gmbr kmi . tp mse last aku jmpe dye . akhr buln 1 lw xslp , aku xsmpt nk snap gmbr dgn dye . lpas dye blik tu , kteowg ok lg . tah mcm mne lptop dye rosk . aku pn xdpt la nk cht ngn dye . cht pn ble abg dye xgne pc . n kdg2 tu kteowg msg , col . mkin dkt anvrsry kteowg yg sthun , mkin krap kteowg gdo . smpaila awl buln 3/2012 . lptop dye da ok . aku ad fmly dlm tu gne id lain . tp aku xpnh curg . tah mcm mne adk aku yg id 1ag tu , g cte mcm2 kat dye . siap soh break lg dgn aku . sbb pkwe aku ni cte kat dye aku ni ske kong2 . dye xley cht ngn pmpuan . tp cbe kowg byg , sape yg buat kat sape dlu ?
aku ngn adk aku(dlm game) tu pn cm da jarg tgur . aku xtw dpt mafkn dye x . aku tuls sume tu kat blog ni . kteowg ok lg . ttbe aku try bkk fb dye xdpt . aku bkk yahoo dye . YA ALLAH . tkjut sgt sbb byk sgt msg dr tagged dlm tu . sumenye dr pmpuan . dye pgl syg la nk knl la . sbb tu aku bnci sgt dgn lwn web tagged smpai sknx . aku bce sume ! pstu aku col dye xagkt . aku col abg dye . n ble abg dye bg kat dye . aku tny . sape pmpuan tu . knp dye mst curg ? sdgkn dlu dye pnh jnji xkn curg . dye xkn tglkn aku . *mula da air mte trun* aku tny dye . tp dye xngku dye ckp "tu sume kwn . dye sygkn aku . dye xd sape da slain aku ." tp lw kwn knp pgl syg ?? knp mnje2 dgn pmpuan tu ? dlu mama dye pnh gtw aku , "jg iwan molek2 neh* . aku pn bckp ngn mama dye "maf mama , isda xdpt nk jg iwan lg* mama dye tny knp .. aku xtw nk jwb ape . aku xtw ape aku nk buat mse tu . aku pn dgn aty yg xrela . sbb aku tlalu sygkn dye . aku ckp "slmt tgl" . ase sakt sgt mse tu . owg yg kte syg mnje2 dgn owg lain . pstu dye tls kat fb dye nk aku blik . soh aku kmbli . aku pn cbe mafkn dye . n trme dye blik tp kowg tw ape dye ckp ? dye nk kteowg kwn je .
 lpas dr tu kmi kwn mcm bese .dlm smgu lw xslp . mse tu aku kat kolej . akk aku msg ckp dye da cple . n pmpuan tu SYUHADA ZOHANIS(yui) . adk angkt aku sndri . yg aku syg yg aku pcye . TIKAM BELAKANG . mse tu srius aku ckp memg aku msh sygkn Izwan tuh . aku msg Yui ckp "trme ksih yui da wt akak cmni , akak cyekn yui . tp yui sgop rmpas owg yg akak syg ." tah ape dye ckp kat izwan ttbe izwan serang aku . mki2 aku . mse tu aku tgah mkn dgn kwn2 kat blik . memg xley thn . ble kak zaty tny je knp , dgn laju air mte aku trun xbhnti .
mcmtu je hbgn kteowg brakhr dn sknx kteowg da xcntct . mulut aku ckp nk bncikn dye . tp susa sgt ! aku syg sgt kat dye . tp sknx aku rdha . mgkin kteowg tade jdoh .

mafla sbb pnjg sgt kisah aku ni . hope kowg njoy . wlupn cte aku ni x sebest kowg :)


tags : affriena

14 pengomen tercomel:

Cik Aien said...

xpe dear.. ada jodoh yg len menanti diluar...kuatkan semangat :)

Nurmaisarah Azmi said...

hi, dari segmen yg sama.. good luck tau.. best la cerita awak..
follow awak jugak.. salam kenal

Qaleshya Umairah said...

assalammualaikum dear.. terima kasih sgt sb sudi join contest ni ! huhu.. story yang sad.. cam nak mnitis pulak airmata.. Im emotional.. uuu !! Orait daling, dont give up ya ! satu aje nak pesan n ingat ni tau sampai bila2 : " you deserve get BETTER THAN HIM ! "
Allah itu Mha Bijaksana.. Lalui idup ini ngan SMILE .. ^^

Qaleshya Umairah said...

Assalammualaikum dalink.. ! thanks sgt sebab sudi meriahkan contest ni.. ^^ story yang amay sad.. huhu.. Ingat akak pesan ni ya : " YOU DESERVE GET BETTER THAN HIM ". Allah swt merancang sesuatu yg lbh bek ntu adek.. Lurv u dalink ! jan sedih2 lagi ya.. !! ^^

chibychiby said...

kak Qaleshya , ty kak sudi bg nshat . yup btl tu kkak . insyaALLAH :)

chibychiby said...

ty Nurmaisarah . salam knl :)

chibychiby said...
This comment has been removed by the author.
chibychiby said...

@Cik Aienyup Cik Aien . sy rdha dgn ape yg tjd . mula2 tu memg susa nk trme tp nk wt cmne :)

nadia farhana said...

sabar ye..nanti awak dapat yang jauh lebih baik :)

chibychiby said...

@nadia farhanaty nadia :)

aquagugurl said...

Salam dear..percaya n yakin Allah akan beri pengganti yg jauh lebih baik..perempuan yg baik utk lelaki yg baik & macam tu juga sebaliknye..

chibychiby said...

@aquagugurlwsala . :) ty dear

chenta loly said...

sedih sgt pun x leh dik... syg adk lebih.. akak tau adk kuat.. laki mcm iz x layak utk adk akak.. :)

chibychiby said...

@chenta lolyye kak . tengs salu dgn adk