Welcome ! You have stepped onto my blog . Follow me and leave a tag !!  stalker(s) ♥ || Follow or Dashboard

Followers

Sunday, November 18, 2012

weba ISDA ! haha


ahum2 .. waa .. btul2 bsarang dh blog aku ni .. haha !! hi kowg :) sjak ku tkr link blog aku ni , nmpk cm mkin kurg je yg msuk .. hehehe .. korg ! da bpe bulan ek hbgn aku dgn Syahrul ? hehe .. dkt 3bulan dh kn :) jp je mse .. mkin lme alhmdulillah , kmi mkin dkt .. he's really love me .. smoga hbgn kmi kekal ke jinjang plamin .. amiinn .. bout my "sakit" .. haha .. smpai sknx aku x p pun cek .. aku pn xtw cmne .. aku ttp mkn tlur cm bese , wlupn kdg2 tu rse skit . thn je la ! xpyh nk mnje sgt la kn :)

aku sknx pn dh hbs stdy .. so xd la aku mkn aty brulam jntung lg kn :) sknx ni mgkin aku tgu nak smbung g kot . yela kn .. xkn aku nk smpai thap 2 je kn .. skurg2nye smpai thap3 .. kowg ! kowg stll egt Izwan x ? ex aku dulu .. dye add aku kat fb aw ! aku aprv je laa .. wtpe tkut kn :) yg pntg kat aty aku ade Syahrul dh . ape yg lps tu lps la kn .. dh xd jdoh .. dye pn mgkin dh bhgia ngn khdupn dye .. mcm aku .. alhmdulillah .. aku bhgia dgn Syahrul .. dye sbr je lyn krenah aku .. comel kn dye ? lw aku mjuk , dye akn pjuk aku .. aku xkn upe ayat  dye .. "maa jgn la mjuk , lw ma mjuk t pa rndu .. ma comel kn .."

aku xtw nk cte ape dh .. tgk la lw aku rjin , aku updte lg k :) syg kowg sume !

Friday, June 22, 2012

Sy Anak Terengganu(",)


woohh . lme tak update . aku bz la wehh . lpas ni lg bz aw . tmphn byk sgt sknx :)
ha ! aku nk cte nehh . ary slase arytuu . 19/6/2012 aku ad kursus kat Suria Beach Resort . epy la wehh . 1st tme dpt jmpe budk 1thap ngn aku . sape lg lw bukn Pok Eg aka zaid . hee~ lme da duk bmsg jee . arytu bru dpt jmpe . bukn main mlu lg dye . eh2 . bukn tu je aw . mse cik rizal suruh tkr2 tmpt , dye duk sblh aku aw . HAHA ! syg la kau atokk ! lpas rht dye duk blkg aku . bley lak fhmi pgl aku tny "daa , syg pok eg dop?" haha ! mngde la kau fhmi ! tp kn kursus tu memg xmngntuk r ! cik Rizal ckp , "Jangan Membangau Lagi" .. haha ! srius dye sgttt lwk . kursus ape ? lorhh . tu tjuk kursus aku da wt tjuk entry aku kli ni ..

ni gmbr2 yg aku dpt tgkp ..


dlm ni ad Pok Eg :)



video
dlm vid ni pn ad Pok Eg :)

ok laa . tu je aku nk cte .